Gelecek Yaklaşıyor

COMVEX İstanbul 2018, 6. Uluslararası Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD), ve Ağır Ticari Araçlar Derneği (TAİD) işbirliği ile gerçekleşecek. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), Uluslar arası Karayolu Yolcu Taşımacılığı Birliği (IPRU) ve Araç ve Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği’nin (ARÜSDER) de desteğini alan Comvex, 23-26 Kasım 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi-İstanbul’da gerçekleşecek.

37 ülkenin ulusal otomotiv derneğinin üye olduğu OICA’nın (Uluslararası Otomotiv Üreticileri Derneği) Uluslararası Fuarlar Listesinde yer alan Comvex, ulusal ve uluslararası nitelikli mesleki sivil toplum örgütlerinin de desteği ile 2018 yılında sektörü daha güçlü bir geleceğe doğru yönlendirecek.

Birlikte Çok Daha Güçlüyüz!

Türkiye hem güçlü iç pazarını hem de Avrupa ve Orta Doğu pazarını besleyen, ulusal ve uluslar arası firmaların ağır ticari ve hafif ticari araç üretimi yaptığı önemli bir merkezdir. Yarattığı büyük ticaret hacmi ile düzenlenmeye başladığı günden bu yana Avrasya’nın en büyük pazarlama ve satış platformu konumundaki Comvex İstanbul Fuarı, yine her zaman olduğu gibi sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar 1000’in üzerinde katılımcı ve 120000’nin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapan Comvex İstanbul Fuarı, sektörün tüm potansiyelini tek çatı altında toplayarak geleceğin teknolojilerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Vakit Daralıyor: Geleceğe Şekil Vermek İçin Geç Kalmayın

Türkiye’nin lokomotif sektörü otomotivde önemli bir pay sahibi olan ticari araç ve tedarik sanayinin en güçlü fuarında, ulusal ve uluslararası alım heyetleri ile bir araya gelmek, sektörün en büyük firmaları ile iş birlikleri yapma fırsatı yakalamak, geleceğin ne yöne doğru gittiğini sadece izlemekle kalmayıp geleceğe şekil vermek için yerinizi hemen alın. Sektörün gelişmelerini yakından takip edin ve sektöre katkılarınızı herkese anlatma fırsatı yakalayın.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN